Naslovnica CRKVA Božićna čestitka kard. Puljića papi Franji

Božićna čestitka kard. Puljića papi Franji

Podijeli objavu

Nadbiskup metropolit vrhbosanski Vinko kard. Puljić, o Božiću je, preko Apostolske nuncijature u Bosni i Hercegovini, uputio čestitku papi Franji koju prenosimo u cijelosti.

 

Sveti Oče!

Za ovaj Božić primit ćete brojne čestitke. Uz njih pridodajem i ovu iz Bosne i Hercegovine i Sarajeva. S vama dijelim radost vjere u slavlju rođenja Isusa Krista. Radujemo se toj očitovanoj Božjoj ljubavi. U toj radosti posebno mislimo na sve koji su nam dragi. Vas posebno doživljavamo puni zahvalnosti za Vaš pohod, za vašu molitvu i za Vaše riječi koje ste nam uputili 6. lipnja 2015.

U velikom pouzdanju u Boga, nastojimo opstati na svojim korijenima i djelovati normalno u nenormalnim uvjetima. Zahvalni smo Bogu i svim dobrim ljudima, kao i Vama, Sveti Oče, na podršci da Crkva opstane na ovim prostorima.

U ime svih biskupa, svećenika, redovnika i redovnica, kao i cijelog vjerničkog naroda i svih ljudi dobre volje iz Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije želje i čestitke za rođendan Isusa Krista. S Vama smo u molitvi te vam želimo sretnu i blagoslovljenu 2018. godinu.

Uz čestitku, pozdrav, sinovski molimo vaš apostolski blagoslov!

Vinko kardinal Puljić
nadbiskup metropolit vrhbosanski
predsjednik BK BiH