Naslovnica ZANIMLJIVOSTI HT ERONET Božićna bajka može početi

  HT ERONET Božićna bajka može početi

  Podijeli objavu

  Sve je spremno za HT ERONET Božićnu bajku koja će se, u organizaciji Hrvatskoga doma Hercega Stjepana Kosače, održati u utorak i srijedu, 19. i 20. prosinca.

  Tim povodom u maloj dvorani Kosače održana je konferencija za novinare na kojoj su se obratili:Glorija Krišto– PR Kosače, Anja Puhalo – voditeljica Mostarskih mažoretkinja, Tina Laco – uime Malog teatra Mostar i Misijana Brkić Milinković – rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a.

  Božićna bajka počinje u utorak, 19. prosinca, u 13 sati predstavljanjem slikovnice Mačak Kiki, autorice Sonje Škobić. Slijede Kutak-čitaonice za djecu s Bakom Mrazicom (prof. dr. Vida SretaŽuljević) teŽeljaonica gdje će najmlađi pisati pisma Djedu Božićnjaku te se fotkati za uspomenu s njim i njegovim pomoćnicama.

  Predstava za djecu djelatnika HT ERONET-a uz podjelu paketića – Superjunaci u tvornici igračaka, u izvedbi Maloga teatra Mostar, na rasporedu je od 15 sati.

  Drugoga dana Božićne bajke, od 18 sati, ispred Kosače, prolaznike će prigodnim božićnim pjesmama zabavljati Ivo Jurić i Karlo Milićević, a za 19 sati planirana je Blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama u kojoj sudjeluju i PŠK Zrinjski, Plesni studio Mo Stars, PS FLASH Mostar, Plesni klub Erigo-D, Plesni centar ProDance, Plesni studio B-dance.

  „Nadam se da će svi koji dođu na našu Božićnu bajku u njoj i uživati. Svi ste dobrodošli. Želim naglasiti kako je HT ERONET ove godine priredio i prigodan blagdanski program – predstavu Božićna priča Lutkarskog kazališta Mostar i podjelu paketića uz Djeda Božićnjaka djeci Gruda, a isti program planiran je za male Čapljince, 22. prosinca. Uz to, ove ćemo godine paketićima obradovati i štićenike Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh, a članica Uprave HT ERONET-a Gordana Bilić uručit će i dar HT ERONET-a – televizor,  povodom otvaranja novih prostorija ove udruge i to u srijedu, 20. prosinca u 11 sati. Dogodine našu blagdansku priču za djecu namjeravamo proširiti na cijelu BiH“, kazala je rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković.