Naslovnica KULTURA Kušanjem mladog vina završavaju Dani Matice hrvatske u Brotnju

Kušanjem mladog vina završavaju Dani Matice hrvatske u Brotnju

Podijeli objavu

Ogranak Matice hrvatske Čitluk za završetak svoje tradicionalne manifestacija „Dani Matice hrvatske u Brotnju“ pripremio je raznovrstan cjelovečernji program.

U sklopu završne večeri spomenute kulturne manifestacije, u petak, 3. studenoga u Čitluku će biti otvorena izložba slika akademske slikarice Stele Dumančić Čuturić, predstavljene knjige Ive Mikuličina i Slave Antina Bage, a Dani Matice hrvatske u Brotnju završit će kušanjem mladog vina.

Cjelovečernji program će započeti izložbom slika akademske slikarice Stele Dumančić Čuturić „Daljine me vuku“ u Galeriji Klub Matice hrvatske Čitluk (GŠD Čitluk prvi kat) u 18 sati.

U 18,45 sati u kongresnoj dvorani hotela Brotnjo biti će upriličeno predstavljanje knjige Ive Mikuličina „Moj Šibenik dušu ima“ i predstavljanje romana Slave Antina Bage „Stvarni snovi“.

Nakon predstavljanja zanimljivih knjiga posjetitelji će u hotelu Brotnjo moći kušati broćansko mlado vino, uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i prigodnom kulturno-umjetničkom programu, a sve to u okviru devetnaeste tradicijske manifestacije „Kušanje mladog vina“.

Otvorenje tradicijske manifestacije „Kušanje mladog vina“ najavljeno je za 19,30 sati u Velikoj dvorani hotela Brotnjo, a valja napomenuti i da će u cjelovečernjem programu nastupiti Ženska klapa Skradinke iz Skradina.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu