Naslovnica CRNA KRONIKA MUP HNŽ: Pronađeno zapaljeno vozilo koje je korišteno u izvršenju kaznenog djela...

MUP HNŽ: Pronađeno zapaljeno vozilo koje je korišteno u izvršenju kaznenog djela u Mostaru

Podijeli objavu

Tijekom protekla tri tjedna iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 22 prijave ( na području Mostara 11, na području Prozora 1, na području Jablanice 3, na području Konjica 5, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja i to na području Mostara 2, na području Čapljine 2, na području Konjica 1 i na području Rame 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano  je 9  prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čapljine 2, na području Čitluka 1 i na području Rame 1 u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

  • 22.09.2017.godine u 14,00 sati djelatnici policije PS Jablanica su ,ispod magistralne ceste M-17 u mjestu Prenjska vrata , pronašli zapaljeno vozilo. Na licu mjesta izvršen je očevid te je utvrđeno da se radi o vozilu „VW Passat“  koje je najvjerovatnije korišteno u izvršenju KD „Razbojstvo“ na području Mostara. O svemu je upoznat tužitelj

 

  • 24.09.2017.godine u PU Mostar obratio se A.Z.(1959) i prijavio da je izvršena provala u carinsko skladište „Slobodne zone Soko“ kojom prilikom su otuđena dva motocikla. Na licu mjesta izvršen je očevid.