Naslovnica GOSPODARSTVO Javni poziv na prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH

Javni poziv na prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH

Podijeli objavu

Razvojna banka FBiH u suradnji s Općinom Čitluk, u srijedu 5. srpnja, organizira prezentaciju novih kreditnih linija i ostalih proizvoda Razvojne banke FBiH.

Prezentacija će se održati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk s početkom u 11 sati, a uz upoznavanje gospodarstvenika s mogućnostima Razvojne banke FBiH bit će prezentirane i nove kreditne linije koja se odnose na kreditiranje općina/gradova i županija.

Prezentacija se organizira s ciljem stvaranja partnerskih odnosa i povoljnijeg poslovnog i gospodarskog ozračja. Razvojna banka FBiH na prezentaciji želi što većem broju gospodarstvenika s područja općine Čitluk približiti Banku i upoznati ih s mogućnostima Razvojne banke FBiH. Ovom prilikom, predstavnici Razvojne banke FBiH prisutnima će predstaviti kreditne linije, uvjete kreditiranja, pogodnosti te načine apliciranja za kreditna sredstva koja će Banka plasirati u svrhu razvoja, a s ciljem novih investicija i većeg zapošljavanja.

Svoje sudjelovanje na prezentacije gospodarstvenici s područja općine Čitluk trebaju potvrditi najkasnije do utorka (4. srpnja) do 15 sati na mail adrese: gospodarstvo@citluk.ba ili brotnjo@citluk.ba .

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu