Naslovnica POLITIKA Održana tribina “Mladi u lokalnoj zajednici-najvažniji čimbenik razvoja društva”

Održana tribina “Mladi u lokalnoj zajednici-najvažniji čimbenik razvoja društva”

Podijeli objavu

Županijski odbor Mladež HDZ BiH HNŽ-a, 14. lipnja 2022., organizirao je tribinu pod nazivom “Mladi u lokalnoj zajednici – najvažniji čimbenik razvoja društva”.


Tribina se održala u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, a govornici su bili gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković, gradonačelnik Mostara Marijo Kordić, gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić, načelnik Čitluka Marin Radišić i načelnik Neuma Dragan Jurković. Moderator programa bila je Ljiljana Perić, potpredsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a.

Na tribini je nazočio i predsjednik Dragan Čović, koji je govorio o aktualnoj političkoj situaciji kao i posljednjim aktivnostima kako bi se skrenula pozornost na prilike u BiH i pozciju hrvatskog naroda.

„To se u zavidnoj mjeri uspjelo. Iako, najveći broj onih s kojima razgovarate vani, niti razumiju gdje smo mi, niti razumiju kako smo organizirani, a počesto vole sugerirati što bi trebalo raditi, na nekim standardima koji oni doživljavaju kroz prostor u kojemu mi živimo. Siguran sam da smo uspjeli, tu nam se pomagalo kroz našu sestrinsku stranku HDZ i predsjednika Plenkovića“, istaknuo je predsjednik Čović.

Prije uvodnih razmatranja, sve prisutne su pozdravili Drago Pehar, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, Mate Lončar, predsjednik Mladeži HDZ BIH, Stjepan Bošković predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ-a.
Pozvali su sve prisutne na zajedništvo i poručili kako je posebna snaga upravo u Mladeži.

Tribina je okupila stotinu mladih i brojne političke i stranačke dužnosnike s prostora HNŽ-a.”

Podijeli objavu