Naslovnica SERVISNE INFORMACIJE Vozači oprez: Evo gdje vas očekuju radovi na cestama

Vozači oprez: Evo gdje vas očekuju radovi na cestama

Podijeli objavu

Oprezno treba voziti po mjestimično mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozači se mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova na M-17 Buna – Počitelj promet će biti obustavljen (osim nedjeljom i praznicima) u vremenu od 09:00 do 12:15 sati, od 13:15 do 15:00 sati i od 17:00 do 19:00 sati. Za vrijeme obustave promet će biti preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog radova na vijaduktu Klopče na dionici A-1 Zenica sjever – Zenica jug, promet se odvija preticajnom trakom, dok je vozna traka zatvorena.

Zbog radova u tunelu Vranduk na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se u vremenu od 23:00 do 05:00 sati odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova u tunelu Skela na dionici M-5 Jajce – Donji Vakuf, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom, dok se u vremenu od 22:00 sata do 06:00 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug firme Metaling).

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio ulice Nadbiskupa Čule, od raskrižja ulice Kneza Branimira do raskrižja sa ulicom Kralja Petra Krešimira IV.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
– M-5 Ripač – Dubovsko, Donji Vakuf – Turbe (Komar),
– M-6 Grude – Ljubuški, Ljubuški – Vitina,
– M-17 Konjic – Jablanica (tunel Crnaja), Buna – Tasovčići, Žepče – Zenica (Golubinja),
– R-425a Zvirovići.

Podijeli objavu