Naslovnica GOSPODARSTVO Podrum Ostojić na prestižnom sajmu ProWein u Düsseldorfu

  Podrum Ostojić na prestižnom sajmu ProWein u Düsseldorfu

  Podijeli objavu

  U njemačkom gradu Düsseldorfu, u nedjelju, 15. svibnja 2022. godine, svečano je otvoren najprestižniji sajam vina i alkoholnih pića na svijetu ProWein 2022.

  ProWein je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina i alkoholnih pića u Europi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti preko 60 tisuća posetitelja iz 133 zemalje, od čega su 94% stučni posjetitelji, koji imaju priliku upoznati se s proizvodnim programom više od 6.900 izlagača iz 64 zemalja.

  Vanjskotrgovinska  komora Bosne i Hercegovine već peti put zaredom organizira zajednički nastup bh. poduzeća na navedenom sajmu. Ove godine u Düsseldorfu na zajedničkom štandu nastupa ukupno sedam bh. poduzeća i to: Podrum manastira Tvrdoš, Podrum Ostojić, Vinski podrum Anđelić, Hepok, Vinogradi Nuić, Vinarija Domanica, Podrumi Vukoje 1982.

  Očekuje se velika posjećenost i uspješni rezultati naših izlagača koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda – priopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

  Podijeli objavu