Naslovnica POLITIKA Gradonačelnik potvrdio: Tito se vraća u središte Zagreba

Gradonačelnik potvrdio: Tito se vraća u središte Zagreba

Podijeli objavu

Novi šef zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac je nametnuo pitanje vraćanje Trga maršala Tita u Zagrebu. Hoće li gradonačelnik Tomislav Tomašević prihvatiti prijedlog koalicijskih partnera?

Razgovarat ćemo s koalicijskim partnerima o svemu pa tako i o tome. Rekao sam i prije da, ako bi takva inicijativa čak i bila, da bi mi glasali za, ali sam isto tako rekao da to nije prioritetno pitanje dok se grad raspada po šavovima, doslovno sam to govorio u kampanji. I onda su krenule pucati cijevi, obnova i dalje nije krenula na privatnim zgradama. Što se tiče drugih stvari, vidjet ćemo”, kazao je za N1.

Ponovio je da će razgovarati s SDP-om “što bi to konkretno značilo, koji bi to konkretno trg bio, koji bi bio naziv… Vidjet ćemo koji su njihovi prijedlozi i odlučiti.

Sigurno da ta tema neće doći na dnevni red nakon izbora. Doći će sada kada smo koalicija u Gradu Zagrebu. Da, moguće je, razgovarat ćemo o tome, da nije moguće ne bi ni razgovarali”, dodao je Tomislav Tomašević.

Što se tiče suradnje sa SDP-om, gradonačelnik kaže da je zadovoljan i dosad je bila dobra, a komunikacija je poboljšana.

Podijeli objavu