Naslovnica SPORT FOTO: Završeni turniri za rekreativce s područja općine Čitluk

FOTO: Završeni turniri za rekreativce s područja općine Čitluk

Podijeli objavu

Odigravanjem finalnih mečeva, sinoć su na Sport centru Međugorje završeni turniri za rekreativce s područja općine Čitluk „Međugorje cup“ i „Brotnjo cup“. Kroz dva tutnira je prošlo 150 rekreativaca što jasno govori koliko je tenis popularan u ovome kraju.

Titulu najboljih su odnijeli Marko Musa koji je u finalu pobijedio Mateja Ćavara 3:6, 6:4,7:6 (Međugorje cup) i Željko Dodig svladavši Dominika Dodiga 6:0, 76. (Brotnjo cup). Oba meča su obilovala sjajnim i maestralnim potezima finalista koji su pokazali kako Međugorje s pravom nosi titulu najjačeg teniskog centra regije. Potporu turniru kao i cijeloj manifestaciji je dao i proslavljeni hrvatski tenisač Ivan Dodig koji je uručio pokale pobjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzori ovoga događaja su bili Leda, Namex, Premijer kladionica, mesnica Šišović, općina Čitluk, vinarija Dodig, sport centar Međugorje i Hercegovacka pivovara.

Projekt Dani tenisa nastavlja se i turnirom „Hercegovina Tour -35 – Carska vina 2020“ čime će završiti ova sportska manifestacija koja će, zahvaljujući sjajnoj organizaciji i interesu za tenis, postati tradicionalna.

Podijeli objavu