Naslovnica CRNA KRONIKA U teškoj prometnoj nesreći u Počitelju stradalo osmogodišnje dijete

U teškoj prometnoj nesreći u Počitelju stradalo osmogodišnje dijete

Podijeli objavu

Za protekla 24 sata (22/23.09.2020.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, registrirano je 8 prijava (na području Mostara 7 i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, svi na području Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nesreće; to na području Mostara 2, na području Čapljine 1 i na području Jablanice 1. Jedna je osoba smrtno stradala, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna osoba lakše tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

  • 22.09.2020.godine, oko 19,00 sati, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ i PS Čitluk su, po naredbi Općinskog suda Mostar, izvršili pretres stana u ul. Krpića koji koristi M.Ć.(1962) iz Mostara. Tom prilikom kod istog je pronađeno: jedna saksija sa zasađenom nn biljkom, više vrećica i omota sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada.
  • 22.09.2020.godine, u 06,40 sati, u mjestu Počitelj dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao A.M. (1976) iz Sarajeva s vozilom Fiat Punto. Isti je tom prilikom sletio s ceste, a od zadobivenih ozlijeda smrtno je stradala na licu mjesta putnica u navedenom vozilu E.M. (2012), dok je teške tjelesne ozlijede zadobila suvozačica u vozilu H.M. (1975), te je prebačena u bolnicu Mostar. Na mjestu događaja izvršen je očevid.

MUP HNŽ

Podijeli objavu