Naslovnica PROMO Promotor Media vam predstavlja veliki koncert grupe „Miligram“ u Mostaru!

Promotor Media vam predstavlja veliki koncert grupe „Miligram“ u Mostaru!

Podijeli objavu

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova – Miligram,  u suret ljetu stiže u Mostar!

Posebno pripreman glazbeni  repertoar sa zvukovima rocka, balkanskih ritmova i R&B elemenata, mnogobrojni efekti i vrhunska produkcija samo je dio ugođaja koji očekuje mostarsku publiku u srijedu 5.lipnja 2019. u Sportskom centru Kantarevac.

Momci iz Miligrama su naporno radili, priređivali mnogobrojne uspješne koncerte u regiji, a zanimanj za njihovim gostovanjima sve je veće, što dokazuju učestali upiti iz inozemstva, te mnogobrojni koncerti održani širom Europe i svijeta. Bend Miligram je osnovao Aleksandar Milić – Miliprije točno 15 godina i vrlo brzo je došao do velikog broja fanova na području cijelog Balkana.

Specifičnost njihovog glazbenog izričaja su široke melodije i isprepletenost različitih glazbenih žanrova, po čemu se izdvajaju od većine ostalih bendova.Na albumima ove grupe su gostovali brojni poznati izvođači sa ovih prostora kao što su Željko Joksimović, Jelena Rozga, Severina i drugi. Trenutno je na vrhu svih ljestvica novi hit Miligrama „Marihuana“ ft.Jelena Karleuša, ft. Srreal.

Naravno, moramo spomenuti velike hitove poput poput ”Lege Lege”, ”Vrati mi se, nesrećo”, ”Kruška”, ”Ludi petak”, ”Lola”, ”Pola pet”, ”Samo luda” – kao neizostavan su dio koncertnog programa, koje Miligramova mnogobrojna publika sa velikim nestrpljenjem očekuje na svakom novom nastupu. Velika ljubav između benda i publike uvijek iznova se može vidjeti na koncertima, što je još samo jedan dokaz koliko je ovaj bend megapopularan.

A Mostar i Miligram …. Mostar i Miligram se vole posebno!

Više informacija o skorom mostarskom koncertu doznajte uskoro na našem portalu….

Podijeli objavu