Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Uz Mepas Mall & HT ERONET Family Weekend: Promovirana !hej Slagalica

  Uz Mepas Mall & HT ERONET Family Weekend: Promovirana !hej Slagalica

  Podijeli objavu

  U Mepas Mallu je održan Mepas Mall & HT ERONET Family Weekend. Tom prigodom predstavljena je i promovirana prepaid usluga HT ERONET-a !hej Slagalica, u posebno uređenom !hej kutku na prvome katu Mepas Malla.

  Family Weekend okupio je mnoštvo posjetitelja koji su se, uz bogat i šarolik program, posebno zadržavali u !hej kutku gdje su podijeljeni !hej promo start paketi, baloni i reklamni materijal.

  „Reakcije posjetitelja su odlične; ponuda !hej Slagalice iznimno zanimljiva, s obzirom na to da se, po želji, kombiniraju minute, poruke i megabajti“, kazala je Silvija Milićević, voditeljica Grupe za trade i prodajne promocije HT ERONET-a.

  U Mepasu je, uz to, priređena i Tvornica smijeha uz iluzionista, a mališani su se zabavili uz izradu balona i oslikavanje lica.

  Za cijelu obitelj  tu je bila i JumpingClay mala tvornica ukrasa, u kojoj je nastalo mnoštvo prekrasnih blagdanskih, glinenih ukrasa, a svi su mogli okušati sreću i u zanimljivoj balonskoj igri.

  Priređena je i Obiteljska olimpijada, a najmlađi su, između ostaloga, mogli uživati i u lutkarskoj predstavi – Oholica, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

  Foto: Mepas Mall

   

   

  Podijeli objavu