Naslovnica KULTURA BRUM u utorak organizira kreativnu radionicu

BRUM u utorak organizira kreativnu radionicu

Brotnjo.info

Podijeli objavu

Broćanska udruga mladih – BRUM do sada je organizirala niz događaja kojima je željela pružiti svojim sugrađanima nešto novo i kreativno. Pohvale stižu sa svih strana i jako smo ponosi zbog toga.

“Ovaj put željeli bismo uključiti što više sugrađana u rad udruge kako bismo se povezali s njima i čuli što veći broj ideja na kojima bismo mogli raditi na budućim projektima.

Svaki događaj koji radimo, želimo da posjetiteljima izgleda privlačno kroz ambijent koji uredimo. Trudimo se što više dekorativnih stvari napraviti sami kako bismo potakli druženje između članova udruge. I zato ovaj utorak 28.8. 2018. u 18 h organiziramo kreativnu radionicu u maloj dvorani KIC-a na kojoj ćemo izrađivati razne dekorativne predmete za nadolazeće događaje.

Budući da je ova radionica otvorena za sve posjetitelje, ovom prilikom želimo Vas pozvati da nam se pridružite i svojim idejama obogatite buduće događaje. Na taj način i Vi će te sudjelovati u radu Broćanske udruge mladih, a i čitave zajednice. Ukoliko ste zainteresirani javite nam se na našu facebook ili instagram stranicu. – priopćeno je iz BRUM-a.

Podijeli objavu