Naslovnica O VINU VIDEO Josip i Vjeko Marijanović gosti novog izdanja podcasta “Nazdravite s nama”

VIDEO Josip i Vjeko Marijanović gosti novog izdanja podcasta “Nazdravite s nama”

Podijeli objavu

Drago Marijanović, jedna od najvažnijih osoba iz povijesti hercegovačkog vinarstva, postavio je temelje Vinarije Marijanović koja danas počiva na 2,5 hektara zemljišta u jednom komadu, što je jedinstveni primjer uspješnog okrupnjavanja zemljišta.

Priča Vinarije Marijanović iz Služnja pored Čitluka je priča o ustrajnosti i trudu koja oduzima dah i govori o snazi volje hercegovačkog čovjeka koji će se uhvatiti u koštac s prirodom i problemima te izaći kao pobjednik.

Gosti pete epizode podcasta “Nazdravite s nama” su Josip i Vjeko Marijanović koji hrabro i uspješno zamijenjuju oca i kormilare vinskim morem pripremajući nam uvijek nešto novo.

U podcastu govore o vinskom turizmu BiH i svim njegovim potencijalima. O obiteljskoj vinariji te kako otac i sin u vinogradu i podrumu postaju enolozi nadograđujući se i prepirući ponekad, ali uvijek dolaze do izvrsnih vina. Na taj način stvoreno je i famozno vino “33” koje je ujedno i brend vinarije, a o ovom vinu i mnogo toga drugog možete doznati u nastavku:

Oslobođenje

 

Podijeli objavu