Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Proslava sv. Jeronima u Donjem Malom Ograđeniku
Petak, 30 Rujan 2016

Uzorak SlikeSv. Jeronim, zaštitnik filijalne crkve u Donjem Malom Ograđeniku, liturgijski se slavi danas, 30. rujna, ali ove godine će se proslaviti u subotu 1. listopada. Za tu prigodu će doći biskup Ratko Perić koji će slaviti svetu Misu te na njoj blagosloviti novi oltar, ambon, reljef sv. Jeronima, svetohranište i postaje križnog puta (vitraje). Ovim blagoslovom radovi u crkvi su privedeni kraju, od mještani se od srca zahvaljujuju svima koji su im pomogali.

 
VIDEO: Europski prvak Marin Šego dao potporu Marinu Radišiću i HDZ BiH
Petak, 30 Rujan 2016
Uzorak SlikeSa svojim je klubom protekle sezone, poljskim Vive Targi Kielce, osvojio naslov prvaka Europe, proslavljeni rukometni vratar Marin Šego dao je podršku Marinu Radišiću, kandidatu za načelnika Općine Čitluk te listi HDZ BiH za Općinsko vijeće Čitluk koju predvodi njegov sumještanin Predrag Smoljan. Šego je pozvao sve Međugorčane i Bijakovčane kao i sve Brotnjake da u nedjelju izađu na lokalne izbore te da podrže HDZ BiH.
 
Pokušaj obmane javnosti: Predrag Smoljan ne gostuje ni u kakvom TV sučeljavanju
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Uzorak SlikeIako neki portali prenose najave večerašnjeg sučeljavanja u programu Naše TV, a u kojemu je navodno trebao sudjelovati i nositelj liste HDZ BiH za Općinsko vijeće Čitluk gosp. Predrag Smoljan, dužni smo obavijestiti broćansku javnost kako je to neistina i grubi pokušaj manipulacije. Informaciju da gosp. Smoljan svoj dolazak u spomenuto sučeljavanje niti je najavio niti je o tomu bilo ikakvog govora, potvrdio je urednik na Našoj TV gosp. Marko Zeljko, što je vrlo lako provjeriti. 
 
Nastavak humanitarne akcije "Pomozimo jedni drugima" u ponedjeljak 3. listopada
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Uzorak SlikeHumanitarna akcija "Pomozimo jedni drugima" se nastavlja. Pozivamo vas da se uključite u akciju koja će se održati u ponedjeljak, 3. listopada 2016. u holu Kino dvorane od 9:00 do 18:00 sati. Svi ste dobrodošli i s malom pomoći svih nas može se puno toga napraviti. Upoznati ste s tim kako je akcija namijenjena žiteljima Brotnja koji su u teškoj situaciji. Možete donijeti hranu, higijenske potrepštine i odjeću (molimo vas da na vrećici ili paketu naznačite za koji je uzrast roba ako se odnosi na dječju ili ako je za odrasle onda veličinu).
 
FOTO: Održan predizborni skup HDZ BiH za župu Čerin
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Uzorak SlikeU prepunoj, novoobnovljenoj, dvorani Osnovne škole u Čerinu sinoć je održan završni predizborni skup HDZ BiH za župu Čerin. Nazočnima su se obratili nositelj liste za Općinsko vijeće Čitluk Predrag Smoljan te kandidat za načelnika općine Čitluk Marin Radišić kao i gosti. U svome obraćanju nositelj liste gosp. Smoljan je rekao kako se HDZ BiH zalaže za Brotnjo od Buhova do Neretve i od Sretnica do Miletine. 
 
Udruzi fra Mladen Hrkać nagrada Europski građanin za 2016.
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Uzorak SlikeHumanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać u petak, 30. rujna, u Zagrebu bit će uručena nagrada Europski građanin za 2016. godinu, koju Europski parlament svake godine dodjeljuje za iznimna postignuća u promicanju boljeg uzajamnog razumijevanja i jače povezanosti građana država članica te olakšavanje prekogranične i transnacionalne suradnje unutar Europske unije. Svečanost dodjele održat će se u dvorani Ante Starčević Hrvatskog sabora, s početkom u 11 sati, a Udruzi će nagradu uručiti hrvatski zastupnik u Europskom parlementu Davor Ivo Stier.
 
Mirovine za rujan biti će isplaćivane od 5. listopada
Četvrtak, 29 Rujan 2016

Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec rujan počet će u srijedu 5. listopada 2016. godine, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda PIO. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,816, što znači da iznosi najniže, zajamčene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamčena 434,90 KM, dok najviša mirovina iznosi 2.174, 48 KM.

 
Uskoro zabrana vožnje vozila sa stranim oznakama
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Uzorak SlikeKako je predviđeno izmjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama u BiH koje su u tijeku, vozači koji imaju stalno boravište u BiH neće moći voziti vozila registrirana u inozemstvu. Ratko Kovačević, glasnogovornik Uprave za neizravno oporezivanje BiH, podsjeća kako korištenjem vozila sa stranim oznakama vozači čine carinski prekršaj, piše Večernji list BiH. Međutim, ove zloupotrebe teško je utvrditi. Inače, prema podacima UNO BiH, u osam mjeseci u BiH je uvezeno 41.214 putničkih vozila ukupne vrijednosti 482,5 milijuna KM. Naplaćena su uvozna davanja u vrijednosti od 100 milijuna KM.
 
Pripadnici PS Čitluk proveli edukativnu akciju u dječjem vrtiću
Srijeda, 28 Rujan 2016
Uzorak SlikePolaznici Dječjeg vrtića Čitluk danas su se družili s pripadnicima Policijske stanice Čitluk. Mališani i njihove odgajateljice policajce su ugostili u svom vrtiću, a policajci su mališane upoznali s radom policije, pomagalima i opremom koju koriste u radu te ih educirali o sigurnom sudjelovanju u prometu. Policajci su sa svojim malenim domaćinima razgovarali o sigurnom načinu sudjelovanja u prometu bilo da je riječ o prijevozu u motornim vozilima, vožnji bicikla ili o sudjelovanju pješaka u prometu.
 
Braniteljske zadruge demantirale da su podržale kandidaturu Pere Barbarića
Srijeda, 28 Rujan 2016
Uzorak SlikeNakon što su neke tiskovine i portali objavili obavijest kako “braniteljske zadruge općine Čitluk daju potporu Peri Barbariću Pepiju” oglasili su se predstavnici dvije navedene udruge koje su trenutno u postupku registracije. Predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji” Marijan Bulić, koji je ujedno i direktor Braniteljske zadruge “Krš” i Željko Ostojić, član Braniteljske zadruge “Čagalj” i tajnik “Zaboravljenih branitelja” oštro osuđuju ovakve napise ističući da se radi o pokušaju obmane broćanske javnosti.
 
VIDEO Mate Bulić dao potporu Marinu Radišiću i Iki Bevandi
Srijeda, 28 Rujan 2016

Uzorak SlikeKralj dijaspore, Brotnjak po rođenju, Mate Bulić je iskazao potporu kandidatu HDZ-a BiH za načelnika općine Čitluk Marinu Radišiću te svom Blatničaninu, kandidatu za općinskog vijećnika, Ivanu Iki Bevandi. Mate Bulić u suradnji sa Organizacijskim odborom predvođenim gosp. Ivanom Ikom Bevandom već petu godinu zaredom uspješno organizira humanitarni koncert u Donjoj Blatnici.

 
Provjerite gdje se nalazi vaše biračko mjesto
Utorak, 27 Rujan 2016

Uzorak SlikeSvaki  državljanin Bosne i Hercegovine s navršenih 18 godina života ima pravo glasovati i biti biran u skladu s odredbama Izbornog zakona, a kako bi ostvario svoje biračko pravo, mora biti upisan u Središnji birački popis. Državljani koji ostvaruju biračko pravo imaju pravo glasati osobno u općini u kojoj imaju prebivalište.

 
Pojedine stranke na završnim skupovima navode ljude koji neće biti tu?
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeZbog predizbornih političkih trikova, stiglo je i priopćenje iz Ureda hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao i Ureda predsjednice Republike Hrvatske na navode pojedinih političkih stranaka u BiH koje u sklopu svoje predizborne kampanje i završnih skupova navode imena i sudjelovanje pojedinih osoba koje su se ogradile od takvih napisa - prenosi Prvi.tv.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 18 od 13051
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg