Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Spašavanje patriote Bakira: Ovo nije naša revizija
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tko god nesvrstavanje hrvatske strane po pitanju „Revizije“ stavlja na stranu nekog negiranja zločina počinjenih od srpskih agresora ili eventualnog pogodovanja srpskoj politici u BiH je neupućen ili zlonamjeran. 

 
Najavljujemo: U tijeku prijave za kviz općeg znanja koji će se održati u Međugorju
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Kviz općeg znanja održat će se u subotu, 18. ožujka 2017. s početkom u 17 sati u "Kuglani"  Krstine – Međugorje. U uputama koje je dostavio organizator stoji kako se igra ekipno, a ekipa broji od 2-4 člana. Kviz se sastoji iz pismenog dijela (70 pitanja) te usmenog dijela (30 pitanja).

 
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović govori kako ostati postojan u vjeri, kako tumačiti Božji sud, te može li vjernik služiti i Bogu i bogatstvu.

 
Donatorska večer s aukcijom slika za Udrugu “fra Slavko Barbarić” iz Međugorja
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti?“, koji će se održati 16. i 17. ožujka 2017. godine u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH prof. dr. sc. Dragana Čovića, održat će se i donatorska večer s aukcijom slika živućih hrvatskih umjetnika.
 
Bitno je da nema rata: Politička kriza u BiH mogla bi trajati godinama
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon što su bošnjački političari "u ime Bosne i Hercegovine" podnijeli tužbu protiv Srbije za agresiju i genocid, ova država je dospjela u najveću političku krizu od 1995. godine. Naime, potpuno je nejasno postoji li parlamentarna većina na razini države i je li Vijeće ministara BiH trenutno u tehničkom mandatu, u koji ulazi nakon što ostane bez potpore u parlamentu.

 
Wine Bar Regina Međugorje u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto za ljubitelje dobre zabave
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prije mjesec dana u Međugorju je otvoren moderno uređen Restoraunt & Wine Bar Regina, koji je u kratkom vremenu postao odredište za ljubitelje dobre zabave. Proteklog vikenda svi ljubitelji istančanog glazbenog ukusa uživali su u najveće svjetske hitove te vrhunska vina. 
 
Papin izaslanik ovaj tjedan stiže u Međugorje: Nadbiskup Hoser će svakodnevno služiti misu
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Stan za posebna izaslanika pape Franje za Međugorje je spreman! Stanovati može u starom župnom uredu, tj. župnoj kući, istoj onoj u kojoj je bio legendarni međugorski župnik fra Jozo Zovko i u kojemu je skrivao vidioce pred policijom, odnosno u kojemu su vidioci imali ukazanja nakon što su im ona zabranjena na Podbrdu i crkvi sv. Jakova, u samim počecima ukazanja 1981.

 
Predstavljena nova Nokia 3310: Baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 €
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Sve najave o uskrsnuće slavnog mobitela Nokia 3310 bile su točne. Na Svjetskom kongresu u Barceloni upravo je predstavljena nova verzija starog 'neuništivog' modela 3310 koji je početkom 2000-ih prodan u čak 126 milijuna primjeraka.

 
FOTO: Odličan koncert klape Contra u Clubu Gardens Međugorje
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nezaboravna atmosfera za sve ljubitelje dobre glazbe, dobrog vina i ukusne "spize" priređena je sinoć u Clubu Gardens Međugorje.

 
Fra Goran Azinović: Korizma nije dijeta ni teatar
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Što je Korizma? Što bi ona trebala biti? I još više od toga odgovara župni vikar župe Krista Kralja u Čitluku fra Goran Azinović u još jednoj emisiji Ispovjedaonica svijeta na Prvom TV urednice i voditeljice Ivane Grbavac.

 
Još dva dana do završetka redovite distribucije premije osiguranja
Nedjelja, 26 Veljača 2017
Uzorak Slike

Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije, u utorak 28.02.2017.godine završava redovitu distribuciju premije osiguranja (markice).
 
7. Sajam vjenčanja 25. i 26. ožujka 2017. u Herceg Etno selu Međugorje
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Zaprosio vas je na Valentinovo?! Bilo je romantično i upravo onako kako ste zamišljali. Prolazili su dani s osjećajem leptirića u trbuhu no leptirići su se pretvorili u bumbare jer se dogovoreni datum vjenčanja približava. Tako puno obaveza a tako malo vremena!

 
Sutra javna rasprava o transformaciji Javnog RTV sustava BiH
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Klub hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) i Hrvatski narodni sabor BiH (HNS) sutra u Sarajevu organiziraju javnu raspravu o modelu održivog ustroja Javnog RTV sustava BiH ustavno načelu konstitutivnosti naroda.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 13 od 14286
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg