Naslovnica POLITIKA Herceg primio predstavnike Napretka i Belcanto

Herceg primio predstavnike Napretka i Belcanto

Podijeli objavu

Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg, primio je danas Miroslava Landeku, predsjednika Hrvatskoga kulturnog društva Napredak – Glavne podružnice Mostar, i Moniju Jarak Mikulić, potpredsjednicu Napretka i predsjednicu udruge Belcanto, osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja kulture i umjetnosti.

Zahvalivši predsjedniku Hercegu na kontinuiranoj potpori organiziranju Napretkovih kulturnih sadržaja, ali i potpori koju Vlada HNŽ-a pruža kulturnim događanjima u Gradu Mostaru i Županiji, Landeka ga je upoznao s aktivnostima i djelovanjem, kao i vizijama koje Napredak ima u skoroj budućnosti.

Predsjednik Herceg i ovom je prigodom izrazio zadovoljstvo što su Mostar i HNŽ domaćinima nizu vrhunskih kulturnih zbivanja, među kojima svakako posebno mjesto zauzimaju ona koja organizira mostarski Napredak.

”HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar spada među najbolje podružnice u velikoj napretkovoj obitelji. Vlada će nastaviti podupirati njihov vrijedan rad, s posebnim naglaskom na Napretkov tjedan kulture”, poručio je Herceg.

U znak zahvalnosti za ukupnu potporu, Landeka i Jarak Mikulić prvom su čovjeku županijske vlade ovom prigodom uručili prigodne zahvalnice

Podijeli objavu