Naslovnica SPORT Najmlađi natjecatelji AK Brotnjo postigli izvanredne uspjehe

Najmlađi natjecatelji AK Brotnjo postigli izvanredne uspjehe

Podijeli objavu

Dvoransko prvenstvo BiH za najmlađe uzraste održano je 25. i 26. veljače u Zenici i Sarajevu. Na državnom prvenstvu za cicbane/ke; pionire/ke i dječaci/ice nove zapažene rezultate ostvarili su članovi Atletskog kluba Brotnjo.

– Prvoga dana natjecanje je održano u Zenici u disciplinama skok u dalj i troskok. Titulu prvakinje u skoku u dalj ponijela je naša Petra Pervan u kategoriji djevojčica. Viceprvak, također u skoku u dalj, postao je Marko Ćurković u kategoriji pionira. Drugoga dana natjecanje je održano u Sarajevu u olimpijskoj dvorani Zetra, gdje se održana natjecanja u disciplinama: utrka na 60 metara, utrka na 60 metara s preponama, skok u vis i bacanje kugle. Titulu državne prvakinje osvojila je Ema Madžar u bacanju kugle u kategoriji cicibanki, dok su viceprvaci u kategoriji djevojčica i dječaka postali Lucija Lorena Primorac i Luka Kodrić, oboje u skoku u vis – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

Atletski klub Brotnjo je također dao osvrt na dvoransku sezonu poručivši:
“Ovim natjecanjem završena je još jedna uspješna dvoranska sezona za članove Atletskog kluba Brotnjo, u kojoj su naši članovi postigli odlične rezultate, kako na državnim tako i na međunarodnim natjecanjima. Mi iz kluba čestitamo svim našim članovima na odličnom početku još jedne uspješne godine”.

Citluk.ba

Podijeli objavu