Naslovnica CRNA KRONIKA Čega se lik dosjetio: Pobjegao policiji pa s pajdašem krenuo prema Crnoj...

Čega se lik dosjetio: Pobjegao policiji pa s pajdašem krenuo prema Crnoj Gori

Podijeli objavu

Muhamed Ajanić (28), koji je jučer skokom u Neretvu pobjegao sudskoj policiji, nakon čega je isplivao iz rijeke uhaićen je u poslijepodnevnim satima na južnom izlazu iz Mostara, potvrđeno je za portal “Avaza” iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Odmah nakon dramatičnog događaja policija je organizirala potjeru širih razmjera, a ubrzo su došli do saznanja kako je Ajanić kontaktirao jednog poznanika kako bi ga prevezao do Crne Gore. Nedaleko od naselja Buna, južno od Mostara, policija je zaustavila automobil u kojem se sa svojim poznanikom nalazio Ajanić, nakon čega ga je lišila slobode.

Podsjetimo, sudski policajci su jučer radi izdržavanja kazne priveli Ajanića, koji im je iz zgrade Suda, prilikom korištenja toaleta, pobjegao kroz prozor.

Sudski policajci su se dali u potjeru za njim te ga uočili na lokalitetu Mejdan, gdje je kroz dvorište Arhiva HNŽ pobjegao prema obali Neretve nakon čega je skočio u rijeku i isplivao. Jedan od sudskih policajaca, L.J. se u namjeri da dođe do njega poskliznuo s litice prema obali Neretve pri čemu se teško ozlijedio.

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar koji su ozlijeđenog policajca izvukli te ga predali ekipi Hitne pomoći .

Podijeli objavu