Naslovnica PROMO Veliko nagradno izvlačenje u nagradnoj igri PC Mališić Međugorje

Veliko nagradno izvlačenje u nagradnoj igri PC Mališić Međugorje

Podijeli objavu

„U shopping kreni dom sa stilom opremi „ u SUBOTU,14.01.2023.g. 17:00 -19:00 sati

Cijenjeni kupci, ove subote,14.siječnja od 17:00-19:00 sati doznati ćemo imena sretnih dobitnika u 2.ciklusu nagradne igre „U shopping kreni dom sa stilom opremi „ prodajnog centra Mališić Međugorje.

Pored imena sretnog dobitnika glavne nagrade od 5.000 KM na Mališić card kartici doznat ćemo i dobitnike još 85 vrijednih nagrada organizatora i sponzora nagradne igre.

Uz nagradno izvlačenje očekuje vas i druženje s Lola klaunovima i maskotama PawPatrolSkye i Chase, bojanje lica, modeliranje balona , kao i tombola za posjetitelje centra s vrijednim nagradama.

U 2.ciklusu nagradne igre očekuje vas 86 nagrada čiji popis možete pogledati na web stranici prodajnog centra Mališić Međugorje – www.prodajnicentar-malisic.com

Također za posjetitelje centra pripremili smo i tombolu s 5 vrlo vrijednih nagrada za koju će naše hostese dijeliti besplatne kupone u pauzi nagradnog izvlačenje.

Posjetite prodajni centar Mališić Međugorje i iskoristite prigodu za ugodno druženje i osvajanje vrijednih nagrada u subota,14.01.2023.g. od 17:00 -19:00 sati.

Facebook: https://www.facebook.com/pcmalisic
Instagram: https://www.instagram.com/prodajni_centar_malisic

www.prodajnicentar-malisic.com

 

 

 

 

 

Podijeli objavu