Naslovnica DRUŠTVO Doktorici Nikolini Miletić dodijeljena Osobna nagrada općine Neum

Doktorici Nikolini Miletić dodijeljena Osobna nagrada općine Neum

Podijeli objavu

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Neum, koja se održala povodom Dana Općine i blagdana nebeske zaštitnice Neuma, dodijeljena su Javna priznanja Općine Neum.

Osobno priznanje dodijeljeno je doktorici Nikolini Miletić iz Čitluka, djelatnici Doma zdravlja Neum.

Osobna nagrada je otišla u ruke doktorice Nikoline Miletić za istaknuti rad u hitnoj službi Doma Zdravlja Neum tijekom pandemije COVIDa-19. Dr. Miletić rođena je u Mostaru. Osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu završila je u Čitluku. Studij medicine završila je u Mostaru. Nakon toga započinje sa samostalnim radom u Službi obiteljske i hitne medicine Doma zdravlja u Neumu gdje se zadržala do danas.

Iskusna liječnica dr. Sanja Šanje Kukić je u svojoj pismenoj pohvali za dobar rad za dr. Miletić između ostalog rekla: “Moram spomenuti i istaknuti njezin veliki trud i zalaganje u liječenju neumskog stanovništva za vrijeme Corona pandemije. Iza svih njezinih odluka stajalo je znanje, profesionalnost, ljubav prema čovjeku i svom časnom pozivu. Zbog svega navedenog, kao starija kolegica, smatram da zaslužuje priznanje za svoj rad za opće dobro neumskog stanovništva.“ – piše Neum.Online.

 

Podijeli objavu