Naslovnica DRUŠTVO Broćanki Ani Šego dodijeljena nagrada za najbolje retoričke sposobnosti

Broćanki Ani Šego dodijeljena nagrada za najbolje retoričke sposobnosti

Podijeli objavu

Ani Šego, uspješnoj studentici IV. godine preddiplomskog studija prava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru iz mjesta Bijakovića, sinoć je dodjeljena nagrada za najbolje iskazane retoričke sposobnosti na VIII. državnom natjecanju u simuliranom suđenju materijalnog i kaznenog procesnog prava održanom na Jahorini u razdoblju od 1. – 4. studenoga.

Neizmjerno smo ponosni što je upravo naša Ana izabrana kao najbolja govornica u konkurenciji između studenata – sudionika natjecanja 7 javnih pravnih fakulteta iz Bosne i Hercegovine.

Također, ovo nije prvo ovakvo priznanje koje je pripalo Ani. Naime, potkraj rujna ove godine osvojila nagradu za najbolju govornicu Moot Court-a u Školi medijskog prava održanoj u Neumu, a eok je u svibnju u timskoj kategoriji osvojila II. mjesto na državnom debatnom natjecanju “Majski dani debate” održanom u Banja Luci.

Pozdravljamo ovakav hvale vrijedan uspjeh naše mlade i perspektivne sumještanke te nestrpljivo očekujemo uspjehe koje za nju donosi budućnost. S posebnom željom da uspjeh naše Ane potakne mlade svih generacija na još ustrajniji trud i rad s kojima rezultati zasigurno neće izostati.

Podijeli objavu