Naslovnica DRUŠTVO Na RTV Herceg Bosne počinje nova mozaična emisija ‘Sasvim (ne)obično’

Na RTV Herceg Bosne počinje nova mozaična emisija ‘Sasvim (ne)obično’

Podijeli objavu

U programu Radiotelevizije Herceg-Bosne ovog četvrtka počinje nova mozaična emisija Sasvim (ne)obično autorskog dvojca Ane Lukač i Marka Zeljke. Emisija, uz goste u studiju, prikazuje svakodnevne, obične ili neobične priče o ljudima, mjestima i događajima iz naših krajeva.

– Ova emisija je povratak naše televizije mozaičnom formatu, nešto malo drugačije, ali opet slično i nešto što nam je trebalo. Pokušat ćemo prikazati one događaje i ljude koji zaslužuju biti u javnosti – poručuje Marko Zeljko koju uredničku palicu preuzima već u prvoj emisiji koja se emitira ovog četvrtka u 18:45.

-Intenzivne pripreme traju već nekoliko tjedana, od reportaža koje će među prvima biti prikazane izdvojila bih hommage Petru Milošu ili babi Penavuši koji su premalo ili nikako bili prezentirani široj javnosti, a to su svakako zaslužili – dodaje Ana Lukač.

Urednici i voditelji Ana Lukač i Marko Zeljko već su ranije surađivali na sličnim projektima kao što su, između ostalog, mozaične emisije Dobar dan, Hercegovino i Naše ljeto koje su se emitirale u programu nekadašnje Naše TV. Na televiziji Herceg-Bosne bili su angažirani u emisiji Županijska panorama, nakon čega su radili u redakciji informativnog program kao novinari i reporteri.

Podijeli objavu