Naslovnica KULTURA U Splitu održana promocija knjige “Kaleidoskop” prof. Jasne Ćorić

U Splitu održana promocija knjige “Kaleidoskop” prof. Jasne Ćorić

Podijeli objavu

U nedjelju, 2. listopada 2022. na Mediteranskom festivalu knjige u Splitu u 13.00 h održana je promocija knjige “Kaleidoskop” prof. Jasne Ćorić.

U ovom su događanju sudjelovali direktorica Naklade Alfa Mostar Ana Suton, recenzentica knjige prof. Željka Miletić te Ivan Ćorić, učenik 3. a odjela OŠ fra Didaka Buntića.

Promocija je organizirana u suradnji s Izdavačkom kućom Alfa.

Mediteranski festival knjige – Mfk je cjeloviti festival knjige koji se održava u Splitu početkom svibnja (ove godine iznimno u rujnu) i na jednom mjestu okuplja izdavače knjiga, autore i – sve ljubitelje pisane riječi. Tijekom pet dana trajanja posjetitelji mogu uživati u susretima s autorima, promocijama knjiga te sudjelovati u raznim radionicama, ali i kupiti knjige po promotivnim cijenama. Peti Mfk još se jednom potvrdio kao jedna od najvažnijih kulturnih manifestacija u Splitu i Splitsko – dalmatinskoj županiji.

Organizator festivala je “Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore”, a urednici Mfk programa su: Kruno Lokotar, Patricija Horvat i Renato Baretić.

Podijeli objavu