Naslovnica CRNA KRONIKA Prošao kroz crveno, bježao od policije, skrivio prometnu nesreću, izbacio drogu…

Prošao kroz crveno, bježao od policije, skrivio prometnu nesreću, izbacio drogu…

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata (21/22.9.2022.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 6 prijava; na području Mostara 4, na području Neuma 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Mostara 2 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 4, na području Čapljine 3, na području Konjica 1 i na području Neuma 1.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojo:

– 21.9.2022. godine, u 23,25 sati, patrola policije PS Konjic je u mjestu Orahovica, u neposrednoj blizini benzinske crpke, na potpornom zidu pronašla četiri pvc smotuljka u kojima se nalazila praškasta tvar bijele boje koja asocira na opojnu drogu speed, te jednu prozirnu vrećicu u kojoj se također nalazila bijela praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu speed. Na licu mjesta izvršen je očevid.

– 21.9.2022. godine, oko 01,20 sati, patrola policije PS Mostar Centar je na raskrižju ul. BNR i Franjevačke ulice u Mostaru zamjetila vozilo marke Renault Clio bijele boje, koje se nije zaustavilo na znak crvenog svjetla. Patrola je krenula za navedenim vozilom, ali ni na svjetlosnu ni na zvučnu signalizaciju vozač istog se nije zaustavio. Sustignut je u ul A.I. Zovke gdje je izazvao prometnu nesreću. U vožnji je kroz prozor izbacio dvije pvc vrećice za čiji sadržaj postoji sumnja da se radi o opojnoj drogi speed i marihuani. Patrola policije je utvrdila da je vozilom upravljao V.H. (1970). Upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, a V.H. je lišen slobode.

– 21.9.2022. godine u PS Mostar Centar je prijavljeno da je na igralištu Luka u naselju Ilići, koje s renovira, parkirano vozilo. Patrola policije je pored igrališta zatekla vozilo marke Nissan, a vozač istog M.B. (1981) patroli policije je dragovoljno predao žutu plastičnu kutiju u kojoj su se nalazili jedna pvc vrećica sa sadržajem suhe zeljaste tvari i jedna pvc vrećica sa sadržajem bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed. M.B. je potom je iz ruksaka izvadio i predao jedan plinski pištolj marke Ekoltuna s pripadajućim okvirom i jedan pištolj nepoznate marke i funkcije s pripadajućim okvirom. Poduzete sve potrebne mjere, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti.

Podijeli objavu