Naslovnica DRUŠTVO Načelnik Radišić upriličio prijam za mlade šahiste

Načelnik Radišić upriličio prijam za mlade šahiste

Podijeli objavu

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je u petak prijam za mlade šahiste nakon njihovih najnovijih uspjeha na Prvenstvu Hrvatske, Europskom amaterskom prvenstvu i uspjeha postignutih u Prvoj šahovskoj ligi za žene Šahovskog saveza Herceg – Bosne.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, čestitao je na najnovijim uspjesima mladim šahistima Mihaeli Buntić, Ani Ostojić, Maji Ostojić i Borni Peharu, a mladi šahisti u pratnji Dragana Prskala, predsjednika ŠK Brotnjo, i Tereze Pehar zahvalili su Općini Čitluk i načelniku Radišiću na kontinuiranoj potpori.

Na današnjem prijemu mladi šahisti podijelili su s načelnikom Radišićem svoje dojmove sa najnovijih natjecanja, dok su predstavnici ŠK Brotnjo načelnika Radišića informirali o svim aktivnostima u klubu.

Podsjetimo, Borna Pehar nedavno je osvojio naslov prvaka Hrvatske u kategoriji kadeta do trinaest godina. Uz ovaj iznimni uspjeh Borna je, kao jedan od najmlađih natjecatelja, također osvojio treće mjesto na Europskom amaterskom prvenstvu održanom u Zagrebu, dok je ženska ekipa ŠK Brotnjo u sastavu Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić suvereno obranila naslov prvakinja na seniorskom Ekipnom natjecanju Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Citluk.ba

Podijeli objavu