Naslovnica Najave Regionalna hit komedija – Đurologija večeras u amfiteatru Herceg etno sela u...

Regionalna hit komedija – Đurologija večeras u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

Podijeli objavu

Zašto je predstava Đurologija najgledanija predstava u cijeloj regiji, provjerite večeras od 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

Predstava za koju se gdje god igra traži karta više nasmijat će nas na kraju ovog ljeta na najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini.

Svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam autor Branko Đurić Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Ne propustite pogledati show koji je u četiri godine postojanja pogledalo već preko 350 000 posjetitelja i još uvijek ne prestaje oduševljavati.

Ulaznice se danas mogu kupiti na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, na info pultu Mepas Mall-a do 14 sati, te na samom ulazu u amfiteatar večeras od 20 sati.

Ulaznice su još uvijek dostupne i online preko kupikartu.ba

Na svoj show publiku je u Međugorje pozvao i Branko Đurić Đuro

Podijeli objavu