Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce

  Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce

  Podijeli objavu

  Petar Grašo održao je sinoć u Herceg Etno selu u Međugorju fenomenalan koncert na kojem su uživale sve generacije ali i mnogobrojna dječica!

  Amfiteatar Herceg Etno sela bio je pun jer nitko nije htio propustiti zabavu uz trenutno najtraženijeg pjevača u regiji, a Grašo je nakon jednodnevne odgode koncerta zbog kiše, jedva dočekao izaći pred svoje brojne hercegovačke fanove i zapjevati.

  Omiljeni Dalmatinac koncert je otvorio pjesmom “Jel ti reka ko” , i nakon toga samo nastavio nizati sve svoje najveće hitove.

  Ovaj sjajan glazbenik i šarmer na sceni je u samom vrhu više od 20 godina, a osim što ga odlikuje vrhunski vokal, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače. U posljednjih godinu dana pokorio je svojim hitovima radijske top ljestvice, a rasprodanim koncertima u Hrvatskoj i regiji oborio rekorde popularnosti. Njegovi su nastupi odavno poznati po raskošnoj produkciji i euforičnoj atmosferi, a sinoćnja međugorska koncertna večer bila je poseba po nekoliko detalja. Petar je u jedom trenutku pozvao svu dječicu s koncerta da mu se priključe na pozornici i zapjevaju s njim, što su mališani jedva dočekali i u sljedećem trenutku pozornica je bila prepuna djece.

  U popunjenom amfiteatru Herceg Etno sela, Grašo je odmah na početku koncerta napravio vrhunsku atmosferu, a publika je skoro dva sata pjevala sve njegove pjesme u glas, i moge ispratila na nogama. Spektakularnoj atmosferi doprinijeli su i posebnim efekti koje su priredili iz tvrtke za specijalne “Sedmo nebo”. Sve je fotoaparatom zabilježio Tomo Miličević iz Foto Light studia.

  Podijeli objavu