Naslovnica DRUŠTVO Vrijedna donacija tvrtke Union Foods Čitluk uručena Srednjoj školi dr. fra Slavka...

Vrijedna donacija tvrtke Union Foods Čitluk uručena Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića

Podijeli objavu

Društveno odgovorno poslovanje odavno je prepoznato kao neizostavan dio i ključna premisa poslovnog svijeta. Opće dobro pri generiranju profita i etika poduzeća pridonose suradnji različitih sektora i utječu na dugoročne promjene u društvu.

Naime, danas je u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku potpisan ugovor i realizirana donacija tvrtke Union Foods d. o. o. Čitluk koja je školi donirala nove procesore u vrijednosti od 10.000 KM.

Budući da brz razvoj informacijske tehnologije zahtijeva stalno usavršavanje i ulaganje, tvrtka je kupila procesore i informatičke kabinete opremila naprednijim računalnim komponentama kako bi učinkovitost rada profesora i kvaliteta znanja učenika bile na visokoj razini. Osim na nastavu informatike i računalstva, modernizacija informatičkih učionica utjecat će i na cjelokupan rad škole i stvaranje izvrsnosti.

Vodeći računa o javnosti djelovanja, ovim putem zahvaljujemo vlasniku Union Foodsa, gospodinu Vlatku Barbariću, na dobroj volji i nesebičnoj pomoći te gospođici Mirni Barbarić koja je uime tvrtke posjetila školu. Zahvaljujemo što su u svoje poslovne odluke uključili našu školu i učenike svjesni da briga o povezivanju korporacijskog i obrazovnog područja osnažuje životnu sredinu u kojoj zajednički djelujemo u korist djece, odnosno budućnosti – stoji u priopćenju kojega potpisuje ravnateljica Adela Škutor, prof.

Izvor: sscitluk.ba

Podijeli objavu