Naslovnica GOSPODARSTVO Primjena alata za procjenu socio-ekonomskih ključnih pokazatelja performansi u Vinariji Čitluk

  Primjena alata za procjenu socio-ekonomskih ključnih pokazatelja performansi u Vinariji Čitluk

  Podijeli objavu

  Djelatnici Sveučilišta u Mostaru, Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta provodili su u utorak, 28.6.2022. godine aktivnosti u sklopu projekta PEFMED PLUS u najvećoj vinariji u Bosni i Hercegovini, Vinariji Čitluk.

  Provedene aktivnosti su zapravo odnose na testiranje alata SE KPP projekta PEFMED, odnosno utvrđivani su ključni socio-ekonomski pokazatelji performansi Vinarije Čitluk.

  Osim kolega s fakulteta sastanku su nazočili predstavnici Vinarije, na čelu s direktorom, gospodinom Željkom Nakićem. Kao gost ovog događaja sudjelovala je i gđa Jelena Vračar Filipović, predstavnica Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove iz Crne Gore, institucije koja je ujedno partner projekta PEFMED PLUS.

  Koordinator projekta za SUM APTF, doc.dr.sc. Jurica Primorac, je nakon prezentacije projekta objasnio i socio-ekonomske alate ključnih pokazatelja uspješnosti koji su razvijeni na PEFMED projektu. Gđa Vračar Filipović je potom prikazala kako je proteklo testiranje PEF alata na vinariji „Plantaža“ Podgorica.

  Poslije održanih prezentacija pristupili smo primjeni SE KPP alata, te ovim putem zahvaljujemo Vinariji Čitluk na strpljenju i uspješnoj suradnji.

  Podijeli objavu