Naslovnica CRNA KRONIKA Policija se oglasila o smrti časne sestre koja je pronađena u Međugorju

Policija se oglasila o smrti časne sestre koja je pronađena u Međugorju

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 4 prijave i to na području Konjica 1, na području Neuma 1, na području Mostara 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan slučaj i to na području Mostara 1 .
Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nezgode i to na području Mostara 3 i na području Čapljine 1 u kojima je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

• 30.06.2022.godine u jutarnjim satima PS Neum je obaviještena da je ispred hotela „Sunce“ S.Ć.(1983) iz Neuma vatrenim oružjem pucao prema I.M.(1987) iz Neuma. Tom prilikom isti je zadobio ozljede u predjelu noge te je kolima Doma zdravlja Neum prevezen na CUM Mostar. Osoba S.Ć. je lišen slobode, na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.

• 30.06.2022.godine u 13,25 sati PU Mostar je obaviještena da je u zaseoku Smoljani , Međugorje, pronađeno tijelo starije ženske osobe. Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije, Doma zdravlja koji su pregledali tijelo i utvrdili da nema vidljivih ozljeda te da se radi o prirodnoj smrti. Utvrđen je identitet osobe, a radi se o državljanki Austrije J.R.(1938).

MUP HNŽ

Podijeli objavu