Naslovnica CRNA KRONIKA 68-godišnjakinja se utopila u Neumu

68-godišnjakinja se utopila u Neumu

Podijeli objavu
Foto: Neum.ba

Tijekom 24 sata (20/21.6.2022. godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 8 prijava; na području Konjica 4, na području Mostara 2, na području Čapljine 1 i na području Prozor-Rame 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nesreće, sve na području Mostara. Jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ je izdvojio:

20.6.2022. godine, u 12,25 sati, u PS Neum je prijavljeno da se u moru, ispred hotela Zenit u Neumu, utapa ženska osoba. Upoznati djelatnici Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Neum, a na lice mjesta upućena patrola policije. Unesrećenoj je na plaži pružena prva pomoć i pokušaj reanimacije, nakon čega je liječnica konstatirala da je smrt nastupila najvjerojatnije utapanjem. Utvrđeno je da se radi o M.Č. (1954) nastanjenoj u Hadžićima, Sarajevo. Tijelo unesrećene prevezeno je u Dom zdravlja Neum, a s navedenim upoznat dežurni tužitelj.

21.6.2022. godine, u 00,05 sati, patrola policije PS/BS Konjic je u mjestu Drecelj kontrolirala vozilo marke Škoda Octavia kojim je upravljao E.F. (1982) iz Sarajeva, a koji je u navedenom vozilu prevozio osobu koja kod sebe nije posjedovala nikakva identifikacijska dokumenta. Kontaktiran je inspektor Službe za poslove sa strancima, terenski centar Mostar, a navedena osoba će se nakon stjecanja uvjeta uputiti u Imigracijski centar Ušivak. Zbog postojanja osnova sumnje da se radi o KD „Nedozvoljena trgovina ljudima“ vozač E.F. je lišen slobode i priveden u prostorije PU Konjic gdje će biti predmetom daljnjeg istražnog postupka. Upoznat nadležni tužitelj.

Podijeli objavu