Naslovnica CRNA KRONIKA Masovna tučnjava u Mostaru, privedeni svi sudionici

Masovna tučnjava u Mostaru, privedeni svi sudionici

Podijeli objavu

Tijekom proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 22 prijave; na području Mostara 10, na području Konjica 7, na području Čapljine 2, na području Neuma 2 i na području Jablanice 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Mostara 2 i na području Jablanice 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 14 prometnih nesreća; na području Mostara 9, na području Neuma 1, na području Prozor-Rame 1, na području Konjica 1, na području Stoca 1 i na području Jablanice 1. Tri su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ je izdvojio:

11.6.2022. godine, oko 12,30 sati, vršeći redovite poslove i zadaće, patrola policije PS/SP Mostar zaustavila je vozilo marke Opel Zafira kojim je upravljao A.G. (1979) iz Čapljine. Kontrolom je utvrđeno da se u vozilu nalazi veća količina raznih cigareta bez potrebne dokumentacije, kao i bez poreznih markica. Navedeno su uz potvrdu preuzeli djelatnici UIO R Ured Mostar.

12.6.2022. godine, oko 22,20 sati, u PS Mostar Centar prijavilo je više građana da je u tijeku masovna tučnjava u ul. Lj. Brešana. Na lice mjesta upućene su patrole policije koje su situaciju stavile pod kontrolu, te utvrdile da je došlo do tučnjave između osoba romske narodnosti u kojoj su aktivno sudjelovali s jedne strane E.Š. (1993), E.Š. (1998) i N.R. (1997), a s druge strane B.S. (1993), A.S. (1981) i Š.S. (1953), svi iz Mostara. U tučnjavi su korišteni noževi i drugi podesni predmeti. Svi ozlijeđeni zadobili su lakše tjelesne ozlijede, a oštećeno je više vozila. Sudionici  su lišeni slobode, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

Podijeli objavu