Naslovnica KULTURA Održana izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja koji je održan pod...

Održana izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja koji je održan pod vodstvom magistra likovne umjetnosti Megi Kunštek

Podijeli objavu

U svečanoj dvorani Ana Neri u Čitluku u cetvrtak, 09. lipnja 2022. godine u 19 sati održana je izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja koji je održan pod vodstvom magistra likovne umjetnosti Megi Kunštek.

Na izložbi je sudjelovalo 45 polaznika različitog dobnog uzrasta koji su se predstavili sa svojim najboljim radovima, a bilo je preko 300 radova rađenih raznim likovnim tehnikama na različitim formatima koji su nastali na tečaju.

“Bili su vrijedni i ustrajni sto je i rezultiralo ovako velikom i dobro posjecenom izlozbom. Ovom prilikom čestitamo svim polaznicima iz Čitluka, Čapljine, Stoca, Međugorja i Mostara na izložbi i na uspješno završenom tečaju.

Novi ciklus tečaja kreće u 9. mjesecu kada će se moći upisati svi koji se žele okušati u likovnoj umjetnosti te i oni koji žele nastavljati nadograđivati znanje i usavršavati se na daljim stupnjevima na kojima će se raditi sa još mnogo novih tehnika. Zadovoljna sam odazivom i kreativnoscu ovih mladih ljudi. Jako je vazno da vole umjetnost te da se umjetnicki educiraju i njeguju svoju kreativnost” kazala je Kunštek za portal te dodala da počinju ljetne tematske radionice.

Raditi će se u prostorijama ateljea u Čitluku i Trebižatu te u prirodi tako da svi koji žele kreativno iskoristiti ljeto mogu se prijaviti. Sve dodatne informacije mogu dobiti na broj 063 015 013.

Podijeli objavu