Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Brotnjak DJ Bosque dospio na playliste poznatih svjetskih DJ-eva i producenata

  Brotnjak DJ Bosque dospio na playliste poznatih svjetskih DJ-eva i producenata

  Podijeli objavu

  DJ Bosque će promociju svoga novoga hita Get Away, koji dosad već ima tisuće slušanja na svim najpoznatijim svjetskim platformama, imati u subotu, 4. lipnja u Mostaru, u Cocktail & lounge baru School.

  Na elektronskoj glazbenoj sceni nedavno se pojavilo novo-staro ime: DJ Bosque, donedavno DJ Bosso, a u stvarnosti – Bosiljko Vasilj, Brotnjak koji za sebe kaže da je samouki producent, ali, sudeći prema reakcijama na njegovu Instagram profilu, pred njim je lijepa glazbena priča.

  DJ Bosque upravo će promociju svoga novoga hita Get Away, koji dosad već ima tisuće slušanja na svim najpoznatijim svjetskim platformama, imati u subotu, 4. lipnja u Mostaru, u Cocktail & lounge baru School.

  – Drago mi je što ću svoju novu pjesmu moći promovirati upravo u Scoolu, mjestu drukčije zabave i nezaobilaznoj lokaciji za sve one željne nečega novog i dobroga provoda. Zadovoljan sam slušanjem i reakcijama na Get Away, koja je posljednja u nizu izišla iz moje elektronske glazbene radionice – kaže nam DJ Bosque.

  A Get Away uslijedila je nakon uspješnica: Lies, Only You, Losing Control, Always i Do You Feel. Neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva i producenata stavljaju Bosqueove pjesme na svoje playliste, a one se već uvelike vrte na nekima od najpoznatijih svjetskih specijaliziranih radiopostaja: Radio Energy, Antena 1, SWR…

  Večernji List

  Podijeli objavu