Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Stare hitove i nove pjesme publika će sa Sergejom Ćetkovićem pjevati 7....

  Stare hitove i nove pjesme publika će sa Sergejom Ćetkovićem pjevati 7. srpnja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

  Podijeli objavu

  U susret predstojećem ljetu, Sergej Ćetković je, kao i svake godine, odlučio obradovati svoju publiku novom pjesmom.

  „Ne odlaziš“ drugi je singl sa sedmog studijskog albuma „Kofer“ koji se očekuje na jesen.

  Nakon istoimene, vodeće pjesme sa albuma, koju je objavio prošle godine, uz nešto drugačiji glazbeni i autorski izraz, Sergej se ovog puta predstavlja sa novom ljubavnom baladom, koja spada među njegove najljepše pjesme. Radi se o snažnoj, raskošnoj pjesmi koja nam, kao i uvijek kada je ovaj kantautor u pitanju, donosi pravi pop zvuk koji je danas postao rijetkost na regionalnoj glazbenoj sceni.

  – „Ne odlaziš“ jedna je od mojih najdražih pjesama sa albuma „Kofer“, koji ću, poslije mnogo odlaganja, objaviti krajem godine. Zato sam i odlučio da je sada pustim u eter i predstavim publici na pragu ljeta za koje se nadam da će donijeti mnogo koncerata i druženja na koje smo toliko dugo čekali – ističe Ćetković, koji je publiku pozvao na druženje u Hercegovini, koje je najavljeno za 7. srpanj u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, kada će publika, uz stare hitove, imati priliku čuti i nove pjesme sa nadolazećeg albuma.

  Kao i obično kada je Sergej u pitanju, ulaznice za njegov koncert se vrlo brzo prodaju, stoga organizatori pozivaju publiku da ih na vrijeme kupe.

  Dostupne su na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba

  Podijeli objavu