Naslovnica POLITIKA Milanović: Za Tursku imate razumijevanje, za Hrvate u BiH nož u...

Milanović: Za Tursku imate razumijevanje, za Hrvate u BiH nož u leđa!

Podijeli objavu

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na Facebooku drugi put u nekoliko dana, nakon što mjesecima nije koristio ovu društvenu mrežu za političke obračune

Objavu prenosimo u cijelosti:

Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija (op.ur. Hanza Medija je vlasnik Jutarnjeg lista) od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama.

To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa.

I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu.

Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!

Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa.

Podijeli objavu