Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Odbrojavamo do koncerta Aleksandre Radović u Mostaru 26.05.

  Odbrojavamo do koncerta Aleksandre Radović u Mostaru 26.05.

  Podijeli objavu

  Sve je spremno za koncertni spektakl jedne od najpopularnijih pop pjevačica regije – Aleksandre Radović koja će u pratnji svog benda održati koncert u Mostaru, u četvrtak, 26.05. u H.D. Hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20h.

  Za predstojeći koncert je u prodaji preostao još samo ograničen broj ulaznica, a mogu se kupiti na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba!

  Aleksandra Radović se u Kosaču vraća nakon četiri godine, a njeni svi koncerti u srcu Hercegovine bili su uvijek rasprodani, pa se očekuje da će se i za predstojeći koncert tražiti karta više.

  „Prošlo je dosta vremena od našeg prošlog susreta i ja se veoma radujem našem novom druženju“, naglasila je ususret koncertu Aleksandra Radović koja će nastupiti pred svojim brojnim mostarskim fanovima za nešto manje od tjedan dana. Poznata po koncertima nabijenim emocijama, Aleksandra je dodala i što mostarska publika može očekivati i doživjeti na koncertu u Mostaru:

  „Zapjevat ću vam pjesme sa svih mojih albuma, pažljivo odabrane i po mom osobnom izboru, stare hitove i one najnovije s albuma ‘Predvorje života’ i garantiram vam dobru svirku, sjajno raspoloženje i vrhunsku atmosferu!“

  Uz svu raskoš i snagu Aleksandrinog vokala, publika će moći uživati i u muziciranju ponajboljih muzičara koji čine njen bend.

  Kako je već više puta javno isticala koliko voli gostovati u Mostaru zbog posebnosti, topline i gostoprimstva hercegovačke publike, ne čudi da je Aleksandra za prvi grad u Bosni i Hercegovini u kojem pjeva nakon duge pauze koju je uzrokovala epidemija odabrala upravo Mostar. A već dan nakon Mostara, u petak, 27.05. Aleksandra će zapjevati u Sarajevu.

  Uvijek vjerna svojem muzičkom izričaju i vrhunskoj muzičkoj produkciji, Aleksandra Radović s pravom uživa status istinske pop dive regionalne muzičke scene kojom suvereno vlada već preko 20 godina.

  Svojim petim i aktualnim studijskim albumom pod nazivom “Predvorje života” ponovno tematizira ljubav, svoju vječnu inspiraciju, a neke od pjesama poput velikog hita „Gde ćeš ovu noć“ je i sama napisala.

  „Album ‘Predvorje života’ album je, koji je kao i svi moji prethodni albumi, ponajviše vezan za ljubav. Vjerujem da svi mi često preispitujemo sebe i pokušavamo shvatiti suštinu ljubavi i uopće odnosa u ljubavi, tako da i moje nove pjesme koje je publika jako zavoljela prenose razmišljanja na tu temu. Što su dobre i prave, a što loše i pogrešne stvari, gdje smo, možda, pogriješili, što smo ispravno napravili, za čim žalimo, a šta nas usrećuje. Pjesme s aktualnog albuma su zapravo glasna preispitivanja u kojima svatko može pronaći djelić sebe i svoje ljubavne priče“, pojasnila je Aleksandra Radović.

  Svim Aleksandrinim fanovima iz BiH preostaje još samo da odbrojavaju dane do koncerta u Kosači i BKC-u i da požure po svoju ulaznicu za koncerte koje svi s nestrpljenjem očekujemo!

  Podijeli objavu