Naslovnica Najave Aleksandra Radović:  „Pred hercegovačku publiku donosim pjesme s aktualnog albuma ‘Predvorje života’...

Aleksandra Radović:  „Pred hercegovačku publiku donosim pjesme s aktualnog albuma ‘Predvorje života’ koje po prvi put izvodim uživo“

Podijeli objavu

Do velikog koncerta pop dive Aleksandre Radović u Mostaru dijeli nas još samo tri tjedna, a zanimanje za ovo posebno glazbeno putovanje na koje će hercegovačku publiku povesti jedna od najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji je na samom vrhuncu!

Aleksandra Radović se u Kosaču vraća 26.05. nakon četiri godine i koncertom u Mostaru otvara svoju mini bosanskohercegovačku turneju.

Pjevačica čije jedinstvene vokalne sposobnosti gotovo uvijek publiku ostavljaju bez daha, u susret mostarskom koncertu naglasila je da pjesme s aktualnog albuma „Predvorje života“ premijerno izvodi uživo po prvi put u cijeloj Bosni i Hercegovini, jer zbog epidemije nije imala prilike održavati koncerte od 2018. godine.

„Pred hercegovačku publiku donosim pjesme s aktualnog albuma ‘Predvorje života’ koje po prvi put izvodijm uživo, a to su „Ne hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i ostale koje su se jako lijepo zavrtjele od izlaska albuma. Stižem sa punom postavom svog benda i s novom koncertnom set listom, koja uključuje neke stare pjesme koje odavno nismo slušali, u kombinaciji s novim pjesmama koje do sada možda nisu bile na repertoaru. U Kosači sam uvijek imala divnu komunikaciju s publikom, i punu dvoranu i vjerujem da će tako biti i 26.05.“, istaknula je Aleksandra Radović pred mostarski koncert.

Popularna pjevačica i kantautorica na svojim se koncertima uvijek maksimalno daje, što je hercegovačka publika uvijek izuzetno cijenila. Bez sumnje, Aleksandrin povratak u Kosaču nakon 4 godine bit će emotivno glazbeno iskustvo i za nju osobno, a posebno za mnogobrojne fanove koje ima u Hercegovini.

”Veoma se radujem susretu s mostarskom publikom. U Mostaru i generalno Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja i ljubitelja moje glazbe, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu”, zaključuje Aleksandra za čije se koncerte u Kosači već tradicionalno traži karta više.

Ulaznice za Aleksandrin koncert u Hrvatskom domu H.S. Kosača u prodaji su, i se mogu kupiti na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba.

Podijeli objavu