Naslovnica PROMO Otvorena nova poslovnica Croatia osiguranja u Čitluku

Otvorena nova poslovnica Croatia osiguranja u Čitluku

Podijeli objavu

Croatia osiguranje u Bosni i Hercegovini bogatije je za još jednu poslovnicu. Od 21. ožujka, Croatia osiguranje moguće je naći u Čitluku i na adresi Broćanski trg 1, u sklopu tržnog centra Gallery Mall u Čitluku.

U izuzetno ugodnom ambijentu nove poslovnice, dobit ćete sve potrebne informacije koje se tiču osiguranja onoga što nam je svima najbitnije: život, zdravlje i imovina.

„Raduje nas otvaranje ove poslovnice u samom središtu čitlučke općine. Sam koncept uređenja osmišljen je da bi klijentima pružio što ugodniji osjećaj kako bi otvoreno, bez zadrške, mogli razgovarati o osigurateljnim potrebama, što u konačnici rezultira kvalitetno izrađenom policom osiguranja koja jamči miran san. Samo ovakav pristup može rezultirati dugoročnim poslovnim odnosima kakve njegujemo u Croatiji. Posebno raduje što je poslovnica dio ovog modernog impresivnog zdanja koje je vidno poboljšalo vizuru Čitluka.“ – rekao nam je Mate Odak, regionalni direktor u Croatia osiguranju.

Croatia osiguranje, društvo sa bogatim iskustvom i osigurateljnom tradicijom koja datira još od 1884. godine, prati potrebe tržišta i individualne potrebe svakog osiguranika. Moderan i proaktivan pristup, uz poštivanje pravila osigurateljne struke pozicionirao je ovo osiguravajuće društvo kao respektabilnog partnera izuzetno povezanog kroz društveno odgovorno ponašanje sa lokalnim sredinama.

Radno vrijeme nove poslovnice je svakim radnim danom od 8 do 16:30.