Naslovnica POLITIKA Hrebak najavio ukidanje Covid potvrda u Hrvatskoj?

Hrebak najavio ukidanje Covid potvrda u Hrvatskoj?

Podijeli objavu

Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a, u emisiji Otvoreno na HRT-u rekao kako je na koalicijskom sastanku predložio da se ukinu COVID potvrde.

-Ono što je dobro, premijer nas svakog utorka okuplja i sluša, prijedlozi su uvijek na stolu. Ja sam rekao javno na koalicijskom sastanku, ono što je i Izrael napravio, mislim da Izrael radi dobar posao što se tiče korone, mislim da i mi radimo dobar posao, ali upravo zato što mislim da radimo dobar posao, sad je trenutak, kada imamo 16 tisuća zaraženih, a drastično padaju hospitalizacije, raste nam dio testiranih, ja mislim da nema više ni potrebe testirati.

Čim vam je preko 50% zaraženih u testiranima, nema potrebe. Ja ću sada biti otvoren, uvijek govorim odgovorno, ali pokušavam uvijek govoriti zdravorazumski. Mi moramo razmišljati i o turističkoj sezoni.

Nama sad treba da jednostavno ukinemo te COVID potvrde. One su trebale biti donesene kada su bile donesene, sad je vrijeme da se one ukinu, to sam predložio i na sastanku vladajuće koalicije, rekao je Dario Hrebak.

Podijeli objavu