Naslovnica Obavijesti Obavijest iz Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića Čitluk

Obavijest iz Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića Čitluk

Podijeli objavu

Budući da je epidemiološka situacija u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića Čitluk još uvijek zadovoljavajuća, tj. broj učenika i djelatnika u izolaciji i samoizolaciji je manji, Operativni tim škole je donio odluku da drugo obrazovno razdoblje počinje 10. siječnja te učenici nastavu pohađaju po redovitom rasporedu u školi.

“Kako bismo štitili vlastito zdravlje i zdravlje svojih obitelji, nužno je provođenje Instrukcije Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa koja je donesena 3. rujna 2021. pod urudžbenim brojem 05-02-34-1617/21. Obvezno je mjerenje temperature za sve koji ulaze u zgradu škole kao i nošenje zaštitne maske, održavanje distance i dezinfekcija.

U slučaju pojave simptoma, potrebno je ostati doma i javiti se liječniku. Klikom na poveznicu, možete pročitati cjeloviti tekst. Poštujući upute svjesni da je povratak u škole nezamjenjiv za uspješno obrazovanje djece, smanjujemo mogućnost zaraze.

Dodatne informacije i pomoć učenici i roditelji mogu zatražiti od razrednika, profesora i stručnih suradnica. U nadi da ćemo se svi potruditi osigurati jedni drugima što sigurnije okruženje, započnimo drugo obrazovno razdoblje” – stoji u objavi na web stranici škole koju potpisuje ravnateljica Adela Škutor, prof.

Podijeli objavu