Naslovnica GOSPODARSTVO FOTO: Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk proslavila 20 godina uspješnog rada

  FOTO: Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk proslavila 20 godina uspješnog rada

  Podijeli objavu

  Sinoć je Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk u Hotelu Brotnjo prigodnim druženjem i božićnim domjenkom proslavila 20 godina uspješnog rada. Na svečanosti su prisustvovali dugogodišnji zaposlenici firme, klijenti koji od 2001. godine daju povjerenje Delti, načelnik Općine Čitluk Marin Radišić, glavni tajnik HDZ-a Miljana Glamuzina, te župnik Crkve Krista Kralja u Čitluku Miro Šego.

  Od samog početka djelovanja ostvarena je visoka razina povjerenja kod korisnika usluga. Na prostoru Bosne iHercegovine pod nadzorom i zaštitom tvrtke ”Delta Security” je preko 2000 gospodarskih, javnih, kulturnih, športskih, vjerskih, obiteljskih i objekata druge vrste.Ovu veliku brojku teško bi bilo ostvariti bez kvalitetnog, visoko profesionalnog i stručno usavršenog osoblja. Aktivnim upošljavanjem novih djelatnika i redovitim izmirenjem obveza, kako prema državi tako i prema djelatnicima, ”Delta Security” je stekla status najpoželjnijeg poslodavca u BiH. Svi djelatnici posjeduju certifikate za profesionalno obavljanje poslova fizičke i tehničke zaštite. Podsjetimo, kako je u svibnju 2018. godine tvrtka otvorila u Industrijskoj zoni Tromeđa – Međugorje središnji objekt Upravne zgrade. Tvrtke Delta Security, predanosve ove godine radi na otvaranju i novih radnih mjesta, a trenutno je uposleno oko 380djelatnika u 27 poslovnica na području Federacije BiH.

  Obraćajući se prisutnima Marinko Barbarić, predsjednik Uprave tvrtke Delta Security, kazao je kako proslava ovih 20 godina uspješnog rada, ne bi bilo moguć bez usposlenika i klijenata koji su zajedno stvorili ono što je danas Delta Security.

  ”Ovu večer smo zamislili da upravo bude večer zahvale i večer radosti s prijateljima. Želimo zahvaliti našim djelatnicima koji su naša obitelj, ali i vama brojnim klijentima, od kojih su neki s nama od samoga početka. Naša tvrtka rasla je iz godine u godinu, ali uz taj rast u poslovnom dijelu nismo zaboravili ni našu odgovornost prema društvu, našoj zajednici. I to je put koji jedino može biti uspješan i dati radost i veliko zadovoljstvo u radu”, kazao je između ostaloga Barbarić. Tvrtka ”Delta Security” Čitluk, osim poslova na zaštiti ljudi i imovine u poslovnu politiku rada od samih početaka uvodi brigu i pomoć potrebitima, udrugama, institucijama, kako bi na taj način pokazala i da im doprinos društvu i zajednici uz posao, znači doista mnogo. Tijekom večeri Uprava tvrtke odlučila je darovati iznos od 3000 KM za Župni ured Čitluk. Dar je primio župnik fra Miro Šego, koji je zahvalio na daru i podsjetio kako će on biti iskorišten za potrebe koje se odnose na gradnju nove crkve u Čitluku.

  Zahvalnice i prigodne daroveuručili su Marinko Barbarić predsjednik Uprave i direktor Anto Zebić,poslovnim klijetnima i djelatnicima, zahvalnice su dobile tvrtke ZLATARNA „ELEZ“, „BARS“ D.O.O., ZLATARNA „LEO“, SUVENIRNICA „KRALJICA MIRA“, „VIBO“ D.O.O., „ANDREA&GIOVANNI“ D.O.O., „JELOHERC“ D.O.O., „BOBITA“ D.O.O., „UNION FOODS“ D.O.O., KLADIONICA „PREMIER“, „G.I.P.I.“ D.O.O., „ELEKTROCENTAR“ D.O.O., „MALIŠIĆ“ D.O.O., AUTO SERVIS „JURIŠA“, ZLATARNA„SARA“, „BROTIS“ D.O.O., FOTO STUDIO „ĐANI“, RESTORAN „FILI“, MDI Automati d.o.o., .,„AUTO ANA“ GRUDE, „VIOLETA“ GRUDE, „EURO BENZ“ DRINOVCI, „BILOTRADE“ GRUDE, „ANTONIO TRADE“ GRUDE i ”BILI BRIG” GRUDE.

  Dodjeljene su i zahvalnice za dugogodišnji predani rad djelatnicima; Nikola Lebo, Ivan Bakula, Jadran Glavina, Tomislav Šteko, Miroslav Škoro, Mario Milinović, Markos Sučić, Mate Pažin, Robert Lovrić, Ante Ostojić, Stipe Planinić i Pero Prusina.

  Zatim zahvalnice djelatnicima sa punih 20 godina radnog staža Stanislav Stojić, Vjekoslav Sesar, Željko Andačić, Dražen Dragičević, Ivan Spajić, Petar Šimić i Robert Kordić,navedenih sedam djelatnika sa 20-godišnjim stažom su nagradjeni sa 13-tom plaćom.

  Na kraju su zahvalnice i prigodni pokloni uručene i voditeljima koji su tvrtku stvarali od samoga početka, Zvonimiru Kukiću voditelju poslovnice Posušje, Mati Leki voditelju poslovnice Grude, te Anti Zebiću, direktoru Agencije ”Delta Security” Čitluk.

  Podijeli objavu