Naslovnica PROMO Potražite prekrasne poklone za vašu novorođenčad u Blukids-u!

Potražite prekrasne poklone za vašu novorođenčad u Blukids-u!

Podijeli objavu

Kvalitetno, pamučno, sigurno i udobno – samo najbolje za vašu bebu!

Mnoge i mnogi od nas sanjaju kakav je to osjećaj primiti vlastito djetešce u ruke. Ta sreća i mir koji se osjete, ne može se usporediti ni s čime.

Kao novi i neiskusni roditelji, sve nam je novo i uzbudljivo, oko svega pazimo i želimo biti savršeni. Učimo svakim danom sve više i više o našoj novoj bebici, ali i o sebi samima. Želimo se maksimalno potruditi i udovoljiti tom malom mekanom biću i upravo zato želimo kupiti samo najbolje za našu bebu.

Iako je prvih godinu ili dvije možda najteži period za roditelje te se ne mogu opustiti niti osjećati relaksirano, na tržištu postoji mnogo proizvoda vrhunske kvalitete uz koje će roditelji biti barem malo bezbrižni. Upravo zato vam danas donosimo odjeću brenda Blukids.

Kad bebi kupujete odjeću morate se uvjeriti da je stvarno ugodna i sigurna. Odjeća za novorođenče iz Blukids asortimana izrađena je od 100%-tnog prirodnog pamuka i pogodna je za osjetljivu kožu bebe.

Za sve dodatne informacije možete provjeriti njihovu službenu web stranicu: www.malsicshop.ba , te zapratiti brend na društvenim mrežama, na Facebooku i na Instagramu.

Instagram: https://www.instagram.com/blukids_hercegovina/

Facebook: https://www.facebook.com/blukids.hercegovina

Podijeli objavu