Naslovnica SPORT Turnir „Loptom do dobrote“ dobiva veliku podršku

Turnir „Loptom do dobrote“ dobiva veliku podršku

Podijeli objavu

Veliki malonogometni humanitarni turnir „Loptom do dobrote“, koji će se u Čitluku održati 23. prosinca, dobiva veliku podršku od zvijezda iz svijeta sporta.

Organizatorima su svoje sudjelovanje potvrdili mnogobrojni profesionalni sportaši, a još je veći broj onih koji daju podršku turniru – piše Citluk.ba.

Tako su primjerice drugi humanitarni turnir četiri broćanska kafića podržali Josip Iličić, Mario Pašalić, Marko Livaja, Filip Krovinović, Nemanja Bilbija, Sergej Jakirović, broćanski nogometaši i brojni drugi, no podršku turniru daju i klubova pa tako valja spomenuti hrvatske prvoligaše Dinamo, Osijek i Lokomotivu te veliki broj klubova iz Hercegovine.

Uistinu, organizatorima turnira, na kojem će ekipa imati Caffe bar Paris, The Pub, Club Bumerang i Premier – Premium caffe bar, podrška stiže sa svih strana, a važno je napomenuti kako su ulaznice po cijeni od 5 KM već puštene u prodaju u spomenutim ugostiteljskim objektima te da će svi zainteresirani ulaznice moći kupiti i na ulazu u Gradsku sportsku dvoranu Čitluk na sami dan turnira.

Podsjetimo, prihod od humanitarnog turnira namijenjen je za najpotrebitije obitelji u čitlučkoj župi te za potrebe Udruge Susret, a malonogometni spektakl započet će u 15 sati.

Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda još ne otkrivaju imena svih zvijezda koje dolaze u Čitluk, ali publika će na čitlučkom parketu imati priliku vidjeti veliki broj zvučnih imena iz nogometa, tenisa i rukometa.

Citluk.ba

Podijeli objavu