Naslovnica Obavijesti Svim studentima Sveučilišta u Mostaru omogućena prehrana u Studentskom centru Mostar

Svim studentima Sveučilišta u Mostaru omogućena prehrana u Studentskom centru Mostar

Podijeli objavu

Od 1. siječnja 2022. godine svi studenti mostarskog Sveučilišta imaju pravo na prehranu u studentskom restoranu Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru.

Kako Pogled.ba doznaje iz uprave Studentskog centra, ova usluga bila je oduvijek dostupna studentima, no zbog pandemije Covid 19 Upravno vijeće centra u cilju zaštite studenata koji borave u centru, uslugu je ograničila samo na studente stanare ove ustanove.

“Upravno vijeće Studentskog centra na posljednjoj održanoj sjednici donijelo je odluku o vraćanju usluge prehrane i vanjskim studentima, odnosno studentima Sveučilišta u Mostaru koji ne borave u centru. Razmatrajući stanje sa pandemijom, donesen je zaključak kako je stanje zadovoljavajuće, epidemiološke mjere koje su propisane početkom pandemije još uvijek se provode i nema razloga da uslugu ne vratimo na raspolaganje svim studentima“ rekla je Anita Glibić, zamjenica ravnatelja za sektor društvenih djelatnosti.

Glibić ističe kako donesena odluka vrijedi do kraja akademske 2021./22. godine nakon koje će Upravno vijeće centra iznova analizirati financijsko stanje, suradnju s općinama te epidemiološke mjere i donijeti odluku o ovoj usluzi za narednu akademsku godinu.

Pogled.ba

Podijeli objavu