Naslovnica POLITIKA Predsjednik Milanović sutra u Središnjoj Bosni na obljetnici Bijeloga puta

Predsjednik Milanović sutra u Središnjoj Bosni na obljetnici Bijeloga puta

Podijeli objavu

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u nedjelju će posjetiti Središnju Bosnu gdje će nazočiti 28. obljetnici Bijeloga puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu.

Protkolom je predviđen dolazak u 15:45 u Travnik gdje će položit vijenac i zapaliti svijeću kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Travnika na groblju „Prahulje“.

U 16:20 Predsjednik će posjetit Katolički školski centar „Petar Barbarić“ gdje će se susresti s djelatnicima i učenicima Katoličkog školskog centra (Travnik, Školska 1).

Nakon Travnika, predsjednik putuje u Novu Bilu gdje će u 17:50 položit će vijenac pred spomen-biste Anti Vlaiću, ubijenom vozaču kamiona humanitarnog konvoja „Bijeli put“ (dvorište Župne crkve Duha svetoga u Novoj Biloj).

U 18:00 sati sudjelovat će na središnjoj svečanosti obilježavanja 28. obljetnice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu (Župna crkva Duha svetoga u Novoj Biloj). Tijekom ovoga posjeta predviđeno je prigodno obraćanje – priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Brotnjo.info

 

Podijeli objavu