Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Uvedena značajka koja će vam se svidjeti – WhatsApp postaje sve bolji

  Uvedena značajka koja će vam se svidjeti – WhatsApp postaje sve bolji

  Podijeli objavu

  Čini se da nikada WhatsApp nije više radio na svojoj aplikaciji kao što je to slučaj u posljednje vrijeme. Ova Meta-ina aplikacija dobila je mnogo promjena, a sada stiže još jedna.

  Najnovija novina koja stiže na WhatsApp odnosi se na odjeljak glasovnih poruka. WhatsApp odavno ima neke napredne opcije kada je riječ o glasovnim porukama, pa tako korisnici npr. mogu mijenjati brzinu reprodukcije glasovnih poruka, a nedavno je uvedena i mogućnost prosljeđivanja ovih poruka, bez da onaj korisnik koji je dobio proslijeđenu poruku izgubi mogućnost mijenjanja brzine reprodukcije – piše Bajtbox.

  Sada je uvedena još jedna korisna značajka u glasovnim porukama, a radi se o mogućnošću slušanja glasovne poruke prije nego što je pošaljete. Druge Meta-ine aplikacije za razmjenu poruka – Facebook Messenger i Instagram, još nemaju ovu mogućnost, ali očekivati je da ova značajka stigne i na ove dvije aplikacije u budućnosti.

  Tako je npr. upravo WhatsApp od Messengera preuzeo opciju reagiranjaa na poruke sugovornika. Pored toga, WhatsaApp za ima novu opciju skrivanja statusa „Last seen“ od određenih ljudi. Pored toga, nedavno je uvedena i mogućnost korištenja aplikacije na drugom uređaju bez sinkronizacije s pametnim telefonom. Na PC aplikaciju stigla je značajka koja omogućava korisnicima kreiranje vlastitih stikera, a ova je značajka vrlo raznovrsna, u smislu da daje znatan broj opcija, pa tako npr. običnu fotografiju jednostavno možete pretvoriti u odličnu naljepnicu. Tu su opcije prilagođavanja izgleda teksta, napredni alati za izrezivanje itd. itd.

  Također, WhatsApp je nedavno u potpunosti redizajnirao svoju aplikaciju za računala, a radi se o poprilično velikim promjenama, a naročito uzevši u obzir to da je WhatsApp odlučio ukloniti veliki dio zelene boje iz aplikacije, iako su oblačići za razgovor i dalje u zelenoj boji – piše Bajtbox.

  Podijeli objavu