Naslovnica GOSPODARSTVO Bingo svakom uposleniku usplatio po 500 KM bonusa

  Bingo svakom uposleniku usplatio po 500 KM bonusa

  Podijeli objavu

  Najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini Bingo iz Tuzle danas je isplatio više od 4 milijuna KM podrške svojim radnicima.

  Tako je 7.910 uposlenih dobilo po 500 KM, što zajedno s porezima iznosi ukupno više od 4,7 milijuna KM. Ovaj jedinstveni vid podrške u BiH dobili su svi uposlenici Binga i sestrinskih poduzeća koji imaju više od 6 mjeseci radnog staža u ovom poduzeću.

  “Podrška je važna u svakom segmentu privatnog i poslovnog života pojedinca. Ovo je primarno ljudska podrška, u kriznim i teškim vremenima. Podrška, jer se danas zajednički borimo s izazovima i krizom. Podrška, jer ćemo i sutra biti dio istog tima”, izjavila je Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica kompanije Bingo.

  Bingo u vlasništvu ima dvadeset drugih piduzeća, od čega je deset proizvodnih. Primarna Bingova djelatnost je trgovina, uz 220 maloprodajnih objekata, koji čine ovu tuzlansku kompaniju liderom u sektoru retaila. Bingo se sve više orijentira prema proizvodnji, kako bi kupcima pružio svježe i kvalitetne proizvode, poštujući svoju izvornu filozofiju domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku domaćem gospodarstvu.

  Podijeli objavu