Naslovnica POLITIKA O Džaferoviću: On je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš

O Džaferoviću: On je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš

Podijeli objavu

Nakon što je jučer napadnut od strane “lijevih udruga” danas je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović po starom dobrom običaju odgovorio:

“Ja nisam pričao rasističke viceve o Srbima ni danas ni 1991. ni 1995”, dodao je.

“Vidim da ta samozvana ljevica šute na temeljno krše temeljne ljudske slobode i to brutalno. Gdje je tu ljevica? To je bio moj poziv”, rekao je.

“Još jednom obratite pažnju na pismo Centra za mirovne studije u kojem u isti koš stavljaju Tuđmana, Mladića… tako Džaferović govori. Dođe u Vukovar i onda se vrati u Sarajevo i priča o hrvatskom zločinačkom pothvatu u BiH. I onda da se ja s tim čovjekom rukujem? Pa nema šanse!“, zaključio je predsjednik.

“Ajmo na Srebrenicu, jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku.. zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom. Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH. I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke”, rekao je.

“Kažem ti prijatelju evo ti 100 kuna i onda zovem policiju jer si mi ukrao 100 kuna. Samo time sam bio motiviran kad sam govorio o Srebrenici jer imamo posla s ljudima koji lažu, kradu. Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš. Žao mi je što je Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao. Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima, jok”, rekao je Milanović.

Podijeli objavu